articles
buy sex toys online
book store
book storebuy sex toysmen sex toys
 
 
 
Redactie
 

De Cascade is het opinieblad van Stichting Cosmicus en bevat boordevol artikels met uiteenlopende thema's over onderwerpen waar Cosmicus zich vooral op focust. Tegelijkertijd kenmerkt De Cascade zich door zijn informatieve en amuserende karakter
Op deze wijze bieden we onze leden en samenwerkende partners de unieke kans om in de ‘keuken' van Cosmicus te kijken en voorzien we in de behoefte aan informatie over Cosmicus door maatschappelijk en educatief relevante issues en de ontwikkelingen binnen Cosmicus te behandelen.

In de Cascade zijn een verscheidenheid aan artikels opgenomen, die omtrent de activiteiten en projecten van Cosmicus door zowel de sprekers als organisatoren worden geschreven. We willen u met de Cascade blijven informeren en amuseren met uiteenlopende thema's en zodoende een steentje bijdragen aan de individuele en professionele ontwikkeling. Want … de Cascade inspireert en zet aan tot nadenken!!

Redactie

Adem Kumcu en Öznur Gümüs

Publiceren

Ingezonden artikelen die passen binnen het aandachtsgebied van Cosmicus en het profiel van De Cascade zijn van harte welkom. Voor het aanbieden van artikelen ter publicatie kunt u contact opnemen met de redactie. De redactie behoudt zich het recht voor bijdragen in te korten of aan te passen.

Verkrijgbaar

De cascade verschijnt 2 maal per jaar. Een jaarabonnement kost € 9 en kunt u per e-mail aanvragen: info . Losse nummer zijn verkrijgbaar voor € 5 inclusief verzendkosten en kunt u via deze pagina bestellen.