articles
buy sex toys online
book store
book storebuy sex toysmen sex toys
 
 
 
Studentenportret  
0 reacties
Studentenportret Michel Govers
Michel Govers 2007-09-19

Je opleiding?
 

Ik volg momenteel de pre-master Recht en Management aan de Universiteit van Tilburg. Voorheen heb ik Financial Services Management gestudeerd aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Omdat het redelik goed aansluit op mijn hbo opleiding zou ik mijn huidige opleiding verkort kunnen afronden. De opleiding biedt de mogelijkheid om vanuit vooral juridisch perspectief verschillende inzichten te verkrijgen in complexe theorieën, maar ook op actuele thema’s die in de samenleving op dit moment ‘leven’. Daarnaast biedt deze studie mij de kans om veel kennis te vergaren, doormiddel van de vele vakken. Ik  hoop van deze kennis zowel nu als in de toekomst te kunnen profiteren bij het starten van een eigen onderneming.


Wat/wie heb je gemist of wie of wat is goed geweest in je  studieloopbaan om zover te komen? 


Je doorzettingsvermogen is een belangrijk element om succesvol te zijn. Echter heeft men ook steun nodig van zijn omgeving. Natuurlijk doe je het uiteindelijk wel zelf, maar een succesvolle studie(tijd) is ook afhankelijk van vriendenkring en familie, die het een leuke tijd maken. En dezelfde vrienden en familie die er ook zijn in de tijden waar het allemaal net even wat minder gaat.


Wat zijn je nevenactiviteiten?


Sindskort ben ik algemeen bestuurslid van Cosmicus Brabant. Het eerste project waar ik aan heb meegewerkt was het jaarlijkse diner aan de Universiteit van Tilburg en er zitten weer een aantal leuke projecten aan te komen. Ik leer bijzonder veel van de bestuurlijke functie. Niet alleen het organiseren van activiteiten, maar ook het omgaan met mensen, netwerken en op alle mogelijke manieren ervaringen op te doen. Na mijn studie wil ik graag een eigen zaak beginnen en dan komen deze vaardigheden natuurlijk goed van pas. Daarnaast ben ik blij dat ik in het bestuur van Cosmicus actief mag zijn, omdat ik de idealen van Cosmicus zelf ook nastreef. Het is dan natuurlijk alleen maar mooi om hieraan activiteiten te kunnen verbinden zodat meer mensen Cosmicus en haar activiteiten en projecten leren kennen. 


Wat wil je meegeven aan Cosmicusleden en overige studenten? 


Zorg ervoor dat wanneer je met iets begint je gemotiveerd bent en blijft, ook wanneer je je motivatie dreigt te verliezen. Het uiteindelijke doel is belangrijker dan de kleine hindernissen die iedereen ongetwijfeld zal tegenkomen.

 

 
  Beoordeel artikel Reageer op artikel